/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 oktoober
2014

Biomarketis oktoobris mitmed armastatud tooted kuni 25% soodsamalt!

Oktoobris leiad meie kampaanialaualt Dr. Hauschka hambapastad ja suuvee, valget šokolaadi, kasulike rasvhapete ja kiudainete rohked chia-seemned ja mitmekülgselt kasuliku kookosõli ning soodsa hinnaga sügisesed punaveinid. Vaata pakkumist lähemalt või tule külla!
-20% - Dr. Hauschka Med sarja hambapastad ja suuvesi:
  • Dr. Hauschka Med suuvesi 300 ml 7,56 EUR (tavahind 9,45 EUR). Ratanjuure, mürri ja tedremarana kootava toimega tõmmised pinguldavad ja tugevdavad igemeid, saialilletõmmis parandab haavu, salveitõmmis tasakaalustab kudesid, alteetõmmis rahustab igemeid, puhastava toimega looduslikud eeterlikud õlid hoiavad hingeõhu värske.
  • Dr. Hauschka Med hambapasta tundlikele hammastele 75 ml 4,92 EUR (tavahind 6,15 EUR). Hambapasta sisaldab looduslikku soolavett Bad Dürrenbergi spaast, mis ergutab süljeeritust ja seeläbi suu loomulikku puhastumist. Puhastava toimega looduslikud eeterlikud õlid kaitsevad suuõõnt ning virgiinia nõiapuu vesi tugevdab suuõõne limaskesta.
  • Dr. Hauschka Med hambapasta tundlikele igemetele 75 ml 4,92 EUR (tavahind 6,15 EUR). Hobukastani tõmmis tugevdab igemeid ja hoiab ära nende veritsemise. Piparmündiõli ja puhastava toimega looduslikud eeterlikud õlid hoiavad hingeõhu ja suu kaua värske.
  • Dr. Hauschka Med hambageel lastele 50 ml 3,80 EUR (tavahind 4,75 EUR). Piimahambad vajavad nõrga hambaemaili tõttu hoolikat, samas õrna kohtlemist. Ka võib uute piimahammaste tulek igemed sageli hellaks muuta. Hambageel lastele kaitseb piimahambaid, tugevdab limaskesti ja hoolitseb suuõõne tervise eest looduslikul moel. 

-25% - kasulike rasvapete rikkad chia-seemned ja kookosõli:  

  • Vivani valge šokolaad mango ja kookosega 100 g 2,21 EUR (tavahind 2,95 EUR)
  • Naturya chia-seemned 300 g 10,56 EUR (tavahind 13,95 EUR). Õlisalvei seemned annavad jõudu ja sisaldavad rikkalikult omega-3 rasvhappeid, valke ning kiudaineid. Mõnusalt maheda pähklise maitsega seemned tekitavad täiskõhutunde ja on toitaineterikkad, sobides kaalujälgijale ning soolestiku- ja ainevahetushäirete korral. Annavad organismile pikkamisi vabanevat energiat, aeglustades süsivesikute imendumist soolestikust, reguleerides veresuhkru taset ja sobides nii ka diabeetikutele. Leotatuna muutuvad 5-30 min jooksul želeeks, mistõttu saab neid kasutada ka tarretiste valmistamiseks. Tervislik lisand pudrule, jogurtile ja keefirile, smuutidele, salatitele ja suppidele ning küpsetistele.
  • Emile Noëli kookosõli 750 ml 17,85 EUR (tavahind 23,80 EUR). Kookosõli sobib praadimiseks ja küpsetamiseks, kuna talub kõrget temperatuuri. Tänu mitmekülgsele küllastunud rasvhapete sisaldusele omistatakse kookosõlile mitmeid tervistavaid omadusi. Taimsed küllastatud rasvad aitavad hoida kehakaalu, kuna ei ladestu rasvkoesse ning soodustavad hoopis rasvade põletamist. Kookosõli on kergesti seeditav, see toetab kaalulangetamist, annab energiat, kiirendab ainevahetust, parandab immuunsust, vähendab kolesteroolitaset, sisaldab antioksüdante ning kookosõlil on seene- ja bakterivastane toime. Kookosõliga ravitakse ka peanahka ja turgutatakse juukseid, tehakse massaaži, kosutatakse nahka ning ravitakse haavu.

Hea hind! Sügisesed ökoveinid Naturianilt 750 ml 5,50 EUR:

  • Le Coq Rouge – kuiv ja pehme tanniiniga, puuviljane ja värske vein. Sobib kergemate liharoogadega, vorsti ja juustuga ning niisama nautimiseks.
  • Monastrell – puuviljane ja küps, pehme ja tasakaalustatud maitsega vein, maitses tunda mustikate ja ploomide kooslust. Sobib koos grillitud liha, riisi ja pastaga.
  • Biovinum Merlot – mahlakas ja sametine, meeldivalt pehme punane vein. Sobib kergemate köögivilja- ja pastaroogadega, samuti hea vein niisama nautimiseks.
  • Biovinum Tempranillo – mahlakas ja pehme, täidlane ja aromaatne, meeldiva happesusega vein. Sobib hästi vürtsikama pasta ja liharoogadega.
LISAKAMPAANIA: mitmed tooted -25%, -30%, -40%!
  • Emma Noëli intiimpesugeel aaloega 500 ml 10.91 EUR (tavahind 15.59 EUR). Seebivaba ja kehasõbraliku pH-tasemega intiimpesugeel. 
  • Emma Noëli vannivaht aprikoosiseemneõliga tundlikule nahale 1 l 12.75 EUR (tavahind 17 EUR) ja vannivaht argaaniaõliga ja salvei lilleveega igapäevaseks kasutamiseks 1 l 12.71 EUR (tavahind 16.95 EUR).
  • Crispy Foodi röstitud müsli pähklitega 375 g 2.31 EUR (tavahind 3.85 EUR).
  • Natur Compagnie veiselihapuljongi pulber (pildil) 100 g 3.50 EUR (tavahind 4.67 EUR). Gluteeni- ja laktoosivaba. 
  • Sunvali puuvilja-teravilja müsli Bircher 190 g 1.34 EUR (tavahind 1.89 EUR). Beebidele alates 8. elukuust. 
  • Supernutrientsi punase banaani pulber 250 g 6.58 EUR (tavahind 9.40 EUR). Punane banaan on väga aromaatne ja tunduvalt intensiivsema maitsega ning C-vitamiini rikkam kui kollane banaan. Banaanipulbril on tänu rohkele vitamiinide ja mineraalide sisaldusele immuunsust tugevdav toime ning samuti on see väga hea loomuliku energia allikas (sisaldab palju kaaliumi). Sobib kasutamiseks müslides, putrudes, küpsetistes jne. 
Pakkumised kehtivad kuni 31.10.2014 või kuni kaupa jätkub.
Tervislikku oktoobrikuud!
Fotod: tootjad
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid