/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
30 november
2014

Biomarketis detsembris mitmed klientide lemmiktooted 25% soodsamalt!

Detsembris leiad meie kampaanialaualt kohvi ja rohelist teed, tumeda šokolaadi küpsetamiseks ja muude šokolaadiste maiustuste valmistamiseks, esimese külmpressi oliiviõli, eeterlike õlide aroomirullikud ja teisi tervislikke tooteid.
  • Naturya klorella vetika pulber 200 g 14.55 EUR (tavahind 19.40 EUR). Toitainerohke klorella vetikas annab energiat, turgutab väsimuse korral, parandab seedimist ja on abiks kehakaalu langetamisel. Lisa mahla, smuuti või kastme sisse.
  • Allose agaavisiirup 900 ml 11.25 EUR (tavahind 15 EUR). Naturaalse ja magusa maitsega ning hästi lahustuv looduslik suhkruasendaja paksulehelise agaavi taimest. Sobib hästi magustoitude, jookide, müslide ja küpsetiste maitsestamiseks.
  • Simon Levelti kohvioad Brasiilia
    250 g 4.04 EUR (tavahind 5.39 EUR). Täidlase aroomi ja meeldiva järelmaitsega araabika kohv espressomasinaga või filterkannus valmistamiseks.
  • Simon Levelti kohv Certified 250 g 4.46 EUR (tavahind 5.95 EUR). Tasakaalustatud segu araabika ubade parimast valikust filtermasinaga või presskannus valmistamiseks.
  • Hampsteadi Biochai teesegu vürtsidega 100 g 4.31 EUR (tavahind 5.75 EUR). Soojendav teesegu, milles on mustale teele lisatud ingverit, pipart, sidrunheina, kardemoni ja nelki.
  • Hampsteadi roheline tee 100 g 5.75 EUR (tavahind 7.67 EUR). Õrna ja värske maitsega biodünaamiline roheline tee on hinnatud oma puhastavate ja antioksüdantsete omaduste poolest. Fermenteerimata teelehed on enne kuivatamist vaid kergelt aurutatud.
  • Emile Noëli esimese külmpressi oliiviõli 500 ml 6.11 EUR (tavahind 8.15 EUR). Peene ja kerge maitsega õli sobib laialdaseks kasutamiseks: salatites, kastmetes, küpsetamiseks (suitsemispunkt 210 kraadi juures) ning massaažiks (taastab, kaitseb ja hooldab nahka).
  • Vivani tumeda šokolaadi kuvertüür 200 g 2.89 EUR (tavahind 3.85 EUR). Glasuurimis- või dipišokolaad sobib sulatamiseks ning maiustuste kaunistamiseks ja katmiseks, samuti küpsetamiseks.
  • Primavera aroomirullik „Selge pea“ 10 ml 7.50 EUR (tavahind 10 EUR). Mündine ja värske segu lööb pea klaariks ja leevendab peavalu. Kanna meelekohtadele ja kukla taha kaelale.
  • Primavera aroomirullik „Stressist vabaks“ 10 ml (tavahind 10 EUR). Lavendliga segu aitab lõõgastada meelt ja keha. Kanna meelekohtadele ja kukla taha kaelale.
  • Soneti vedelseepide kinkekomplekt 3 x 120 ml 7.09 EUR (tavahind 9.45 EUR). Kolm õrna ja nahka toitvat vedelseepi kätele ja kehale – roosi, rosmariini ja seitsme taime vedelseep (seitse taime on lavendel, münt, mägi-piparrohi, muskaatsalvei, rododendron, koriander ja pipar).

Pakkumised kehtivad kuni 31.12.2014 või kuni kaupa jätkub. Hindadele lisandub püsikliendisoodustus -7%. Tervislikku jõulukuud! 

Fotod: tootjad ja Biomarket

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid