/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
02 mai
2017

Biomarketi üheksas kauplus avab uksed 19. mail!

Biomarket kasvab! Peatselt avame juba üheksanda kaupluse, seekord siis põhjaliku uuenduskuuri läbinud Balti Jaama Turul. Loe edasi, mida põnevat uus pood pakkuma hakkab ning tule oma silmaga uudistama juba alates 19. maist. 

Biomarketi Balti Jaama Turul avatav kauplus on juba üheksas omasuguste seas. Siiski saab uus kauplus olema eelmistest erinev, kuna lisaks juba tuttavale mahedale toidu- ja esmatarbekaubale, loodusapteegile ning -kosmeetikale  leiab uudsest deliletist ka laia valiku kohapeal valmistatavat mahedat toidukraami, mida siis kaalukaubana koju kaasa osta saab. Biomarketi maheköögis valmivate salatite, võileibade ja magusroogade müügileti kõrval pakub ahjusooje saiakesi-pirukaid meie kaupluses asuv Pagar Võtaks ning kohvilõhna loob majja Tartus tegutsev kohviröstimiskoda Karlova Kohv.  Eraldi märkimist väärib rõõmus uudis, et söögisõbrad saavad meie poes oleva viljaveskiga endale ise värsket jahu jahvatada ja mahukast kaalukauba osakonnast erinevaid jahusid-helbeid, pähkleid-seemneid, ube-läätsesid või erinevaid õlisid-äädikaid osta.
Biomarketi toiduvalik saab olema vaieldamatult esinduslik, pakkudes mahetoidu austajaile pea kõike, mis toidu valmistamiseks vajalik. Rikkalikku toiduvalikut täiendab loodusapteek ning esinduslik valik Dr. Hauschka looduskosmeetikat. Ootame kõiki hää ja maheda toidu- ja tervisekauba sõpru uude poodi juba 19. maist!
Uus Biomarketi kauplus asub turu raudteejaamapoolse sissekäigu juures, poe lahtiolekuajad on E-R 9-19 ja L-P 9-17. 


LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid