/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 detsember
2016

Detsembris maiustad veerandi võrra soodsamalt

Jõulukuuks oleme Sinu jaoks varunud palju magusaid pakkumisi tervelt veerandi võrra soodsama hinnaga! Ahvatleb Sind siis kruusike kuuma šokolaadijooki või tassike teed, pähklid ja mandlid või hoopis kummikommid, kvaliteetne šokolaad või saiale määritud pähklikreem – meilt leiad soodsaid pakkumisi nii kingikotti, sussi sisse kui iseenda rõõmuks! Lisaks maiuspaladele pakume Sulle detsembris soodsamalt ka valikut tervislikke õlisid ning muudki vajalikku.

Mõnus vahepala

Lase mandlitel ja pähklitel hea maitsta, sest need suurepärased suupisted on laetud kasulike rasvade, mineraalainete, mikroelementide ja B-grupi ning E-vitamiinidega. Kiudainete- ja taimsete valkude rohked mandlid ja pähklid on mõnusaks vahepalaks nii koolilapse kotis kui töölaual, matkarajal kui pikal autosõidul. Ära aga nende kalorirohkete maiustega liiale mine, pisike peotäis on päevaks paras ports. Loe mandlite ja metspähklite kohta lähemalt siit. 
Sarapuupähklid 1 kg tavahind 26.20, hind detsembris 19.65, hind püsikliendile 18.27
Mandlid 1kg tavahind 28.50, hind detsembris 21.38, hind püsikliendile 19.88

Kuuma jooki kõigile 

Argiõhtuks tuline teetass ja puhkepäevaks kuum kruusitäis šokolaadijooki – tee oma valik Hampsteadi Chai teede, Simon Levelti hibiskitee ja Vivani kuuma šokolaadi vahel ning naudi auravat hetke.
Hampstead Karma Chai, Energy Chai tee musta teega, Life Chai tee rohelise teega 20 pk tavahind 4.60 eur, hind detsembris 3.45, hind püsikliendile 3.21
Vivani Kuum šokolaad 280g tavahind 9.19 eur, hind detsembris 6.89 hind püsikliendile 6.41
Simon Levelt hibiskuse-roosi tee 20pk tavahind 3.19 eur, hind detsembris 2.39, hind püsikliendile 2.23

Maiustusi igale maitsele 

Maiusta Chocolate & Love šokolaadide, Pagar Võtaks šokolaadiste tatranööpide või Ökovital kummikommide jõuluseguga ning lase end kommipaberi krabinal tagasi lapsepõlve kanda!

Chocolate&Love Ltd tume šokolaad 55% kohviga, tume šokolaad 67% piparmündiga, 100g tavahind 4.50 eur hind detsembris 3.38 hind püsikliendile 3.14
Pagar Võtaks tatranööbid šokolaadiga 80g tavahind 2.85 eur hind detsembris 2.14 hind püsikliendile 1.99
Vivani pähklikreem 400g tavahind 6.59 eur, hind detsembris 4.94, hind püsikliendile 4.60
Ökovital Bio-Christmas Mix kummikommid 100g  tavahind 2.19 eur, hind detsembris 1.64 hind püsikliendile 1.53

Turguta elujõudu maka pulbriga ning täienda toitusid tervislike õlidega! 

Juba inkadele tuttav maka on mugulkressi juure kuivatamisel ja jahvatamisel saadav pulber, mis omal ajal inka sõdalastele jõudu ja visadust lisas. Lihtsaim viis makapulbrit tarbida on lisada seda smuutidele, lisaks võib makat kasutada ka isetehtud šokolaadi sees kakaovõi ja –pulbri vahelise emulgaatorina.
Naturya Maka pulber 300g tavahind 26.60 eur,
hind detsembris 19.95, hind püsikliendile 18.55

Emile Noëli külmpressitud magusmandliõli sisaldab rikkalikult looduslikke antioksüdante ning monoküllastumata omega-9 rasvhappeid, mis aitavad reguleerida kolesterooli taset veres. Õli delikaatne maitse sobib lisaks salatikastmetele ja valge kala delikaatsele maitsestamisele ka magusatesse küpsetistesse. Oliiviõlile sarnase suitsemispunkti tõttu võib seda kasutada ka praadimisel ja küpsetamisel.
Emile Noëli magusmandliõli 250ml tavahind 14.85, hind detsembris 11.14, hind püsikliendile 10.36

Sisaldades 50 grammi omega-3 rasvhapet 100 grammi õli kohta on linaseemneõli justkui looduse kingitus kõrge kolesterooliga kimpus olijaile. Kui õli mõrkjalt iseloomulik maitse sulle salatikastmes ei passi, lisa lihtsalt väike teelusikatäis linaseemneõli oma hommikusmuutisse.
Emile Noeli linaseemneõli 250 ml tavahind 6.95 eur,
hind detsembris 5.21, hind püsikliendile 4.85

Emile Noëli kreeka pähkli õli toob su kööki ehedat Vahemere hõngu. Edela-Prantsusmaa metsastel nõlvadel kasvanud pähklitest külmpressitud õlile annab delikaatselt täidlase maitse Franquette’i sort, mida täiendab veidi kirbe Granjean du Perigord Noir, pakkudes tulemuseks hästi tasakaalustatud maitsebuketi. Kreeka pähkli õli täiendab kergelt mõrkja moega roogasid, nii võid sellega esile tõsta näiteks endiivia, salatsiguri, rukola ja lillkapsa iseloomu või lisada seda ürtidest rõkkavale pestole.
Emile Noeli kreeka pähkli õli 250 ml tavahind 14.60 eur,hind detsembris 10.95, hind püsikliendile 10.18

Whole Earthi taimseid valke ning kiudaineid täis suhkru- ja lisaainetevaba maapähklivõi on nii hea, et söö või otse purgist. Kui aga esimene isu rahuldatud, katseta maapähklivõiga aasiapärastes kstmetes,dippides, suppides või karrides või naudi seda toeka vahepalana saia peal. 
Whole Earth maapähklivõie 340g tavahind 7.70, hind detsembris 5.78, hind püsikliendile 5.37

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid