/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 august
2016

Augusti pakkumine: täienda oma magneesiumivarusid ja hellita end kookosõliga 25% soodsamalt

Augustis pakume tavapärasest 25% soodsamalt kodumaist kasemahla ja Sloveenia päritolu ravivett, väärt kohvi, puhastavat teed ja taimset piima ning kookosõli, mis sobib nii toiduvalmistamiseks kui ihuhoolduseks. Kõhutäiteks leiad meilt sel kuul veerandi võrra soodsamalt nii täistera-speltajahust spagette kui kinoad, krõbistamiseks seemneid-marju ja maiustamiseks pulga- ja vahukomme. 
Pane tähele, et kõikidele soodushindadele lisandub veel püsikliendisoodustus! 
Kruusi ja klaasi

Nopri kääritatud ja gaseeritud kasemahl ning kasemahl õunaga 330ml
Hind augustis 1.65 EUR + pant 0.10 (tavahind 2.20 EUR + pant 0.10)
Janu kustutav ja söögiisu ergutav kasemahl on juba iidsest ajast tuntud tervisejook. Nii aitab kasemahl ergutada neerude tegevust ja kiirendada ainevahetust, parandada vereloomet ja leevendada lihaspinget. Kasemahla joomist tuleks alustada väikestest kogustest, mitte üle ühe klaasi korraga, kuna mahl sisaldab aineid, mis lahustavad fosfaat- ja karbonaatsooladest tekkinud kive, mistõttu võib kasemahlaga kohanemata organismis tekkida liiga äge reaktsioon.

Donat Mg magneesiumivesi 1L
Hind augustis 1.99 EUR + pant 0.10 (tavahind 2.39 EUR + pant 0.10)
Magneesiumipuudus kipub kimbutama nii sportlasi, lapseootel naisi, eakaid kui dieedipidajaid, põhilisteks tunnusteks on lihaskrambid, ärrituvus, unehäired, väsimus, südamehäired jne. Enam infot Donat Mg ravivee kohta leiad meie blogist

Mount Hageni jahvatatud kohv 500g
Hind augustis 7.46 EUR (tavahind 9.95 EUR)
Mount Hageni lahustuv kohv 100g
Hind augustis 4.80 EUR (tavahind 6.40 EUR)

Clipperi puhastav tee 40g, 20 tk
Hind augustis 2.40 EUR (tavahind 3.20)

Amandini riisijook kakaoga 1l
Hind augustis 2.02 EUR (tavahind 2.69 EUR)
Amandini riisikoor 200 ml
Hind augustis 1.24 EUR (tavahind 1.65 EUR)


Kena kõhutäis

Quinua Real kinoa 500g
Hind augustis 5.61 EUR (tavahind 6.60 EUR)
Quinua Real gluteenivaba riisivahvel kinoaga 130g
Hind augustis 1.27 EUR (tavahind 1.49 EUR)
See inkade iidne argivili on tänapäevalgi tuntud tervise- ja väetoit. Kinoa ehk Tšiili hanemalts on B- ja E-vitamiinirikas täisväärtusliku valgu allikas, milles kõik asendamatud aminohapped, kaasa arvatud lüsiin, mida teraviljades muidu napib. Krõbista vahepalaks QuinuaReali riisi-kinoavahvleid või valmista kinoast koos värvikate lisanditega väekas pearoog!

Naturata täistera-speltanisujahu spagetid 500g
Hind augustis 2.93 EUR (tavahind 3.90 EUR)
Asenda tavalised valgest jahust valmistatud spagetid Naturata täistera-speltanisujahu spagettidega ning naudi täiskõhutunnet kordades kauem!

Emile Noel desodoreeritud kookosõli, 500ml
Hind augustis 8.42 EUR (tavahind 9.90 EUR)
Emile Noel kookosõli, 340ml
Hind augustis 10.20 EUR (tavahind 12 EUR)
Kasuta Prantsusmaal ühe tuntuima õliveski Emile Noeli mahepõllumajanduslikku päritolu külmpressitud kookosõli nii toiduvalmistamisel kui juuksemaski või ihukreemina, kasu lõikad sellest igal juhul.
Kergestiomastatav ja kõrget kuumust kannatav kookosõli on toiduvalmistamiseks üks tervislikumaid õlisid. Kookosõli parandab veresuhkru kasutamist, toetab hea kolesterooli moodustamist maksas, aitab reguleerida hormoonide tootmist ning tänu lauriinhappele on kookosõlil ka viiruste, bakterite ja seente vastane toime.
Desodoreeritud ehk lõhnatustatud kookosõli sobib oma niisutavate ja pehmendavate omaduste tõttu eriti hästi õrna ja tundliku naha hooldamiseks. Juuksemaskina kasutades kaitseb ja niisutab kookosõli kahjustatud juukseid ja lõhenevaid juukseotsi ning massaažiõlina uuendab nahka.

Lebensbaumi India karripulber 50g
Hind augustis 2.96 EUR (tavahind 3.95 EUR)
Saksa mahetootja indiapärasele karripulbrile annab iseloomuliku värvi kuivatatud kurkumijuur ja maitse jahvatatud sinepiseemned, koriander, must pipar, tšilli, ingver ja küüslauk. Vürtsita karripulbriga kastmeid ning marineeri linnuliha või tofut.

Antersdorferi linaseemned 500g
Hind augustis 2.06 EUR (tavahind 2.75 EUR)
Horizoni kõrvitsaseemned 200g
Hind augustis 3.56 EUR (tavahind 4.75 EUR)
Horizon goji-marjad 175g
Hind augustis 8.93 EUR (tavahind 10.50 EUR)
Lina- ja kõrvitsaseemned on suurepärane oomega 3-rasvhapete ja kiudainete allikas. Linaseemned vajavad paremaks seedimiseks eelnevalt jahvatamist, et saadud jahu siis küpsetistesse ja smuutidesse ning energiapallikestesse segada, kõrvitsaseemned sobivad krõbistamiseks niisama või röstitult, aga ka salatite ja suppide peale ing küpsetistesse lisamiseks.
Goji-marjad kui kõrge antioksüdantide ja vitamiinide sisalduse poolest tuntud supertoit sobivad niisama maiustamiseks kui ka putrudele-müslidele-salatitele lisamiseks.

Suu magusaks

Ökovitali Bio-Jo-Frutti kummikommid 80g
Hind augustis 1.64 EUR (tavahind 2.19 EUR)
Kunstlike lisaaineteta kohevad jogurtist ja želatiinist valmistatud kummikommid on saanud maitse naturaalsetest puuviljamahladest ning värvi annavad kommidele puuvilja- ja taimetõmmised.

YumEarth pulgakommid C-vitamiiniga 14tk 85g
YumEarth pulgakommide assortii 14tk 85 g
Hind augustis 2.99 EUR (tavahind 3.99 EUR)
YumEarthi kaubamärgi taga on kaks hakkajat isa, kes soovivad lastele pakkuda tervislikke maiustusi. Seepärast sisaldavadki YumEarthi pulgakommid puhast marja- ja puuviljamahla. C-vitamiiniga rikastatud pulgakomm rahuldab 100% päevase C-vitamiini vajaduse.

Lubs datli-kookosekommid 100g
Hind augustis 2.24 EUR (tavahind 2.99 EUR)
Maiused, mis maitsevad ühtviisi hästi nii suus kui südames, sest Lubsi datli-kookosekommide tooraine on hangitud Tuneesiast ja Egiptusest ausa kaubanduse raames.

Veel häid pakkumisi augustis

Taani puhtast loodusest pärit taimeekstrakte ja piimavalke sisaldavad Unique Beauty šampoonid ja palsamid teevad su juustele pika pai. Augustis leiad kogu tootesarja Biomarketist 15% soodsama hinnaga. Loe Unique Beauty kohta lähemalt meie blogist

Oled sa mõelnud, mida sisaldavad sinu pesukaitsed, hügieenisidemed ja tampoonid? Vaheta intiimpiirkonda ärritav keemiakokteil ihu- ja loodussõbralike Masmi hügieenisidemete vastu augustis 15% soodsamalt. Hügieenisidemete värvika ajaloo ja Masmi toodete tausta kohta saad pikemalt lugeda meie blogist.

Good Gout - prantsuse köök sinu beebi lusikal, augustis 15% soodsamalt. Loe Good Gout beebitoitude saamisloo lähemalt siit.

Tartexi taimsed pasteedid ja määrded võluvad ühtviisi nii taimetoitlasi kui lihasõpru. Augustis jätkub Tartexi toodete sooduspakkumine, kogu info sortimendi ja hindade kohta leiad siit. 
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid