/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 august
2017

Need tooted on Sulle augustis 25% soodsamad!

Augustis leiad Biomarketist mitmed vanad lemmikud ja uued üllatajad tervelt veerandi võrra soodsama hinnaga. Kuiv õunasiider ja -äädikas Saksamaalt, kvaliteetsed kalakonservid Inglismaalt, karamelline kookospalmisuhkur Indoneesiast ja aromaatne kohv Paapua Uus-Guineast on Sulle kindlasti juba ammu tuttavad, Primavera saunaõlid on aga sooduspakkumises esimest korda ning väärivad kindlasti katsetamist. 
Loe edasi ja leia oma lemmikud tavapärasest hulga parema hinnaga!
Kui oled kohvisõber, teeb Mount Hageni kohvi augustikuine pakkumine Sulle kindlasti rõõmu. Mount Hageni kohvi ostes toetad väikefarmereid Paapua Uus-Guineas, kel oma kohviistanduses tihti vaid 10-30 kohvipuud kasvab. Kohvimarjad korjatakse käsitsi oma parimas küpsuses ning röstitakse aeglaselt, tagamaks täiuslikku maitseelamust. Tassike Paapua Uus-Guinea väikefarmerite hoolt ja vaeva maitseb hästi!

Mount Hagen jahvatatud kohv 500g augustis 7.46 eurot, püsikliendile 6.94, tavahind 9.95. 

Supernutrientsi palmisuhkru hõrk maitse väärib oma hinda. Seda rikkalikult karamellise maitsega suhkrut saadakse kookospalmi õienektarist ning erinevalt tavalisest rafineeritud roosuhkrust on selles säilinud mitmed vitamiinid (B-grupp, C) ja mineraalained (tsink raud, kaalium, naatrium, magneesium jms). Palmisuhkru kasuks räägib ka tema madal glükoosisisaldus ja glükeemiline indeks, mis aitab vältida veresuhkru järske kõikumisi.

Supernutrients palmisuhkur 500 g hind augustis 6.68 eur, püsikliendile 6.21, tavahind 8.90 

Kui aga otsid kvaliteetset suhkrut moositeoks või küpsetamiseks, kasuta juhust ja osta toor-roosuhkrut "Syramena Golden Light" kaalukaupa nii palju kui kulub, kui soovid, siis kasvõi terve 25kg kott! Kui soovid suhkrut 25-kilose kotiga osta, siis anna meile sellest enne teada, sest suuri suhkrukotte ei pruugi alati igas poes kohe saadaval olla. 

Toor-roosuhkur Syramena Golden Light augustis 2,24 eurot kilo, püsikliendile 2,09, tavahind 2,99.

Maiasmokkade rõõm kakao peidab endas ka tervisele kasulikku külge. Nimelt sisaldab kakaopulber rohkelt magneesiumi, märkimisväärselt rauda, kroomi, kaltsiumi, tsinki, väävlit ja vaske. Kakao rikkalik antioksüdantide ja flavonoidide sisaldus teeb sellest üldtunnustatud väetoidu. Valmista kakaopulbrist kuuma jooki või tooršokolaadi, sega seda magusroogadesse või lisa lõuna-ameeriklaste kombel liha- ja kanapadadesse.  

Supernutrients kakaopulber Peruust, 250g hind augustis 6,15 eurot, hind püsikliendile 5,72, tavahind 8,20

Saksa maheõuntest saab nii siidrit kui äädikat. ELMi siidrid ja äädikas on valminud Saksamaal Fliedenis, Hesseni liidumaal mahepõllunduslikult kasvanud viljadest ning viljad on jookideks pressitud veinikeldris kohapeal. Augustis saad nii kuiva siidrit kui äädikat soetada 25% tavahinnast soodsamalt. 
ELM Kultapfel naturaalne kuiv siider 5,5% 750ml augustis 2,92 eur, püsikliendile 2,71, tavahind 3,89. 
ELM naturaalne õunaäädikas 500ml augustis 2,92 eur, püsikliendile 2,71, tavahind 3,89.

Soolaseks suutäieks pakume augustis krõbedaid riisivahvleid kinoaga (1.12 eurot), kasulikest rasvhapetest tulvil sardiine (1,91 eurot) ning tuunikalakonservi, kus suured tuunikalatükid oliiviõliga purki on pandud (2,74 eurot). Taimse ampsu eelistaja leiab hea hinnaga Tartexi taimse pasteedi trühvliga (2,48 eurot). 

Maiustusest saab sel kuul soodsamalt marakujaga puuviljabatooni (1.04 eurot), seesami-mandlimaiust (0.92 eurot) ning Conscious' tooršokolaade (2.93 eurot). 

Viimase ja eriti mõnusa pakkumisena toome Su ette aga Primavera saunaõlid. 
Vali sidrunheina-seedri saunaõli puhuks, kui vajad värskendust ning seedermänni-hiigelnulu saunaõli juhuks kui igatsed lõõgastust. Eukalüpti-piparmündiõli võta siis, kui hingamisteed ergutust vajavad. 
Primavera saunaõlid 100ml augustis 11.89 eurot, püsikliendile 11.06, tavahind 15,85. 
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid