/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
15 detsember
2013

Argaaniaõli – mitmeotstarbeline ja hinnatud abiline

Kuni detsembri lõpuni pakume 25% soodsamalt kosmeetikamaailmas väga hinnatud ja lausa superõliks nimetatud argaaniaõli. 
Argaaniaseemneõli pressitakse Marokos kasvava argaaniapuu pähklitest. Mitmeotstarbeline argaaniaõli on rikas E-vitamiini ja rasvhapete poolest ning kaitseb tundlikku näonahka, pehmendab ja niisutab kuiva ja ärritunud nahka, parandab naha elastsust ning aitab vähendada kortsukesi. Samuti aitab argaaniaõli ennetada venitusarme, toidab peanahka ja juukseid.

Vananemisvastane ja toitev õli sobib kõikidele nahatüüpidele, kuid eriti hästi nõudlikule ja väga kuivale või ärritunud nahale ning küpsele nahale. Niisutav argaaniaõli imendub kiiresti nahka ega jäta seda rasvaseks. Pärast naha puhastamist masseeri õli niiskele nahale. Kasuta massaažiks, kehaõlina venitusarmide ennetamiseks või toitva näoõli ja puhastajana.

Lõuna-Saksamaal paiknev firma Primavera Life on üks juhtivaid mahepõllumajanduslike või biodünaamiliste eeterlike õlide ja baasõlide valmistajaid Euroopas. Primavera toodete kõrge kvaliteet tähendab muu hulgas seda, et tooted on looduspuhtad ja sisaldavad ainult algallikaks olev a taime õlisid, st neid ei ole segatud odavamate õlidega. Loomulikult ei ole õlidesse lisatud sünteetilisi värvi-, säilitus- ega lõhnaaineid.

30 ml Primavera argaaniaõli hind detsembri lõpuni 8,99 € (tavahind 11,99 €). 

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid