/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 aprill
2014

Aprillis mitmed armastatud tooted 25% soodsamalt!

Naljakuul leiad Biomarketi kampaanialaualt 25% soodsamalt mitmed meie klientide armastatud tooted – maiustamiseks meemartsipani, tatraküpsised ja pähklikreemi, mõnusa eine valmistamiseks amarandiseemned ja gurmeepasteedi, koduseks abiliseks loodusliku klaasipuhastusvahendi jne. 
  • Lubsi meemartsipan 40 g 1.27 EUR (tavahind 1.69 EUR). Pehme koostise ja aroomiga meemartsipanist leiad ainult päikselisest Hispaaniast pärit mandlid ja mee – 57% mandleid ja 43% mett. Ja ongi kõik, ei mingit lisatud suhkrut ega muid aineid. Küll aga on martsipani pistetud eriline käsitöö hõng. Ettevaatliku tootmisprotsessiga pingutatakse selle nimel, et martsipanis säiliks kõik, mis toitainerohketes mandlites ja mees on väärtuslikku.
  • Soneti klaasipuhastusvahend 1 l 5.33 EUR (tavahind 7.10 EUR). Soneti loodussõbralikud puhastusvahendid on 100% biolagunevad, äärmiselt leebed ja õrnad nahale ning sobivad hästi allergikutele. Toodete koostisained on taimsed, st puhastusvahendid ei sisalda ensüüme, naftakeemiast valmistatud pindaktiivseid aineid, sünteetilisi lõhna-, värv-, säilitus- ega pleegitusaineid jne. Taimne tooraine pärineb kontrollitud biodünaamilisest ja mahepõllundusest.
  • Allose shiitake-seene gurmeepasteet 125 g 2.39 EUR (tavahind 3.19 EUR). Allose taimsed gurmeepasteedid on hea alternatiiv taimetoitlastele asendamaks liha ja juustu. Pasteedid pakuvad maitsva ja üllatava elamuse ka veendunud lihasõpradele. Kreemjas lihavaba pasteet sobib hästi nii leivale kui röstsaiale, riisivahvlitele kui näkileibadele määrimiseks, samuti on see hea ja maitsekas lisand köögiviljade kõrvale. Pasteet on valmistatud palmirasva baasil.
  • Antersdorferi amarant 500 g 2.55 EUR (tavahind 3.40 EUR). Amarant ehk rebashein on teraviljasarnane taim, mille seemned sobivad ka gluteenitalumatuse korral. Õrna pähklise maitsega amarant on tuntud kõrge toiteväärtuse poolest, sisaldades rikkalikult mineraale ja aminohappeid. Tänu peenele struktuurile on amarandis sisalduvad süsivesikud kergesti seeduvad. Kõrge kiudainete sisalduse poolest on amarant hea ka seedimisele ja ainevahetusele. Vaata lähemalt, kuidas amaranti toiduks kasutada.
  • Pagar Võtaks! tatraküpsised rosinatega
    100 g 2.00 EUR (tavahind 2.90 EUR). Ökopagarikoja Pagar Võtaks! pagarid on puhta tooraine usku ning pakuvad maitsvaid hõrgutisi, mis on tehtud looduslikest ja ökoloogiliselt kasvatatud toorainetest.
  • Vivani pähklikreem 400 g 4.76 EUR (tavahind 6.35 EUR). Vivani 100% mahedat, pähklist, meeldivalt magusat ja kreemjat šokolaadikreemi armastavad igas vanuses lapsed.
  • Sunvali köögiviljapüree riisi ja kanaga 190 g 1.64 EUR (tavahind 2.19 EUR) ja puuvilja-teravilja müsli Bircher 190 g 1.42 EUR (tavahind 1.89 EUR). Sunvali beebitoitude retseptid on välja töötatud koostöös toitumisteadlaste, lastearstide, ämmaemandate ja muidugi pühendunud emadega. Toitude tooraine on ökoloogiliselt puhas, tänu sellele on ka toidud kergesti seeditavad. Energiasäästlikult valmistatud toitudele ei ole lisatud suhkrut, soola, kunstlikke magus-, lõhna-, värv-, säilitusaineid ega muid lisaaineid. 

Pakkumised kehtivad kuni 30.04.2014 või kuni kaupa jätkub. Hindadele lisandub püsikliendisoodustus -7%. Tervislikku naljakuud!

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid