/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
05 mai
2014

10 ideed, mida kinkida emale emadepäevaks

Biomarketist leiad palju põnevat ja maitsvat, millega üllatada ema emadepäeval. Siin on mõned ideed, kui oled kingi valikuga hätta jäänud. 
1.       Dr. Hauschka looduskosmeetika aitab emal olla loomulikult ilus

Inimene on osake loodusest ning kehast ja vaimust koosnev tervik. Sestap peegeldab nahk nii inimese füüsilist tervist kui ka sisemist seisundit. Nii aitabki
Dr. Hauschka looduskosmeetika sari naha kaasasündinud omadusi toetada, et nahk saaks taastada oma tasakaalu ja jaksaks seda ka hoida. Sarja koostises on vaid mahedalt, biodünaamiliselt või puutumatus looduses kasvanud taimed.

2.       Zotteri ökošokolaadid pakuvad emale põneva maitseelamuse

Erilised ja põnevad Zotteri ökošokolaadid Austriast ei ole lihtsalt söömiseks, need on nautimiseks! Zotter on tõestus sellest, et šokolaad võib olla lõpmatult mitmekesine. Need käsitsi valmistatud šokolaadid on tõesti ainulaadsed ja eristuvad. Sarjast leiab tõelisi iludusi ja haruldusi, üllata ema näiteks ploomibrändi täidisega tumeda šokolaadi, konjakikreemiga kohvišokolaadi, kitse- või lambapiimašokolaadi, kookose- või kirsišokolaadiga. 

3.       Turgutavad ja lõõgastavad hetked Primavera eeterlike õlidega

Tutvusta emale aroomiteraapia saladusi ning luba tal kogeda ihu ja hingega looduslike lõhnade ja õlide imelist toimet. Puhtad eeterlikud õlid imenduvad organismi hingamisteede ja naha kaudu. Need tasakaalustavad emotsioone ja hingeseisundit, tõstavad keha vastupanuvõimet, leevendavad stressi, elustavad ja värskendavad ning puhastavad ümbrust. Ema tuju aitavad tõsta näiteks Primavera tsitruseliste eeterlikud õlid, harmooniat loovad roos ja ilang-ilang, elujõudu annavad teepuu, piparmünt ja eukalüpt, lõõgastab lavendel.

4.       Jaapani viirukid toovad rahu ka ema kõige kiiremasse päeva

Viirukid aitavad luua lõõgastava ja aromaatse õhkkonna, olgu see siis joogaharjutuste, meditatsiooni või vanniõhtu mõju ja naudingu suurendamiseks, külaliste tervitamiseks või keskendumise soodustamiseks töötegemisel. Biomarketist leiad Jaapani viirukeid ja viirukialuseid firmadelt Nippon Kodo ja Shoyeido, mis on ühed peamised Jaapani viirukitootjad ja eksportijad. Jaapani viirukid on mahedad ja õrnad ega suitse tugevalt. Neil ei ole ka bambusest tüve ning tänu sellele on erituv lõhn kergem ja puhtam.

5.       La Muu aitab tunda jäätisesöömisest puhast ja piiritut rõõmu

Jäätise söömine on puhas rõõm. Et see rõõm oleks eriti puhas ja piiritu, valmistab La Muu Eesti esimest ökojäätist. See sünnib vaid puhtast toorainest, valmib klassikalise Itaalia gelato-jäätisemasinaga, edendab kohalikku väiketootmist ning mis peamine, maitseb naeruväärselt hästi! La Muu valikust leiad šokolaadi- ja kohvijäätise, vanilli- ja kookosejäätise, kamajäätise, mangosorbeti ning vegan banaanijäätise, kus kasutatud kookospiima.

6.       Iseloomurikas ökovein maitseb nii, nagu loodus tahtis 

Väikestest istandustest pärit ja maheviinamarjadest valmistatud ökoveinid maitsevad just nii, nagu loodus tahtis. Veinideks kasutatud viinamarjad on kasvanud ilma kunstväetiste ja kemikaalideta, saades oma rammu sõnnikust ja kompostist ning mineraalid kivijahust. Mõistagi puuduvad ökoveinidest ka veinivalmistamisel tavapärased sünteetilised abi- ja kõrvalained. Need iseloomurikkad joogid tuletavad meelde, et veini nautimisel olgu esikohal kvaliteet, mitte kvantiteet.

7.       Väetoidud annavad emale puhast energiat

Biomarketi loodusapteegi ja väetoitude riiulitelt leiad mitmeid marju, seemneid,  mahlu ja taimedest valmistatud toidulisandeid, mis tugevdavad organismi ja annavad puhast energiat. Väetoitudeks nimetatakse toiduaineid, mis sisaldavad tavatoiduga võrreldes oluliselt rohkem toitaineid. Looduslike tervise hoidjate valikust maitsevad emale kindlasti näiteks inka ehk füüsali, mooruspuu ja goji-marjad, chia-seemned, toorkakaooad šokolaadis jne. 

8.       Yogi teesegud toovad tasakaalu rutakasse elurütmi

Ajurvedal põhinevad Yogi teed toovad tasakaalu igapäevasesse kiiresse elurütmi. Igast teepakikesest leiab innustava ütluse ning igalt teekarbilt joogaharjutuse, mis aitab meelt rahustada või sellel selgineda, pingest vabaneda jne. Ahvatlevad aroomid ning eksootilised ürdid ja vürtsid annavad igale teesegule jäljendamatu rikkaliku maitse. Looduse maitsetest meisterlikult kokku segatud teesegud aitavad emal tunda end teadlikult elavana. 

9.       Flaska võluväega veepudelit ei raatsi ema käest pannagi

Et muuta veejoomine lihtsamaks, kingi emale veepudel, mis talle tõeliselt meeldib, sest kaunist pudelit kannab ta ka meelsamini kaasas ja käsi sirutub selle poole sagedamini. Flaska võluväega tugevast klaasist veepudelid on nii kenad ja lõbusad, nii et sellist pudelit ei raatsi käest pannagi.

10.   Ökokohv maitseb eriti puhtalt

Ökokohv on kasvanud kunstväetiste, putukatõrjevahendite ja kemikaalideta traditsioonilisel loodussõbralikul moel ning tänu sellele on kohvis selle puhas maitse eriti hästi tunda. Biomarketis valikust leiad Saksamaa ökoturul aastaid edukas olnud Mount Hageni põneva päritolu ja mõnusa maitsega kohvid, Hollandi pikaajalise traditsiooniga pereettevõtte Simon Levelti maitsvad kohvid ning Saksa ökokohvi turu liidri Lebensbaumi  kvaliteetsed kohvid. 

Fotod: tootjad

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid